StyleShoots

StyleShoots

Dé techniek voor professionele productfoto’s

Bekijk alle tarieven Neem contact op

Style Shoots horizontal | Productfotografie Simple Shoot

StyleShoots productfotografie techniek | SimpleShoot

Voor het maken van productfoto’s zijn er verschillende technieken die kunnen worden toegepast. Ook bij SimpleShoot maken wij gebruik van diverse technieken, waaronder onze StyleShoots studio’s. Goede productfoto’s zijn een must voor uw webshop en deze dienen dan ook met goede fotografie technieken gemaakt te worden. Bij SimpleShoot kunt u op diverse manieren uw producten laten fotograferen. Zo hebben wij onder andere de StyleShoots Horizontal studio en de StyleShoots Vertical fotostudio. Als u kleding of bijvoorbeeld tassen liggend fotografeert, dan gebruikt u de StyleShoots Horizontal. Binnen 5 seconden heeft u dan een 100% vrijstaande productfoto, deze kunt u ook meteen van een witte achtergrond voorzien. De productfoto is dan direct klaar voor gebruik, voor bijvoorbeeld uw webshop. Met de StyleShoots Horizontal kunt u bovendien ook de producten voorzien van een schaduw en u kunt een achtergrond naar keuze instellen.

 Schaduw toevoegen

 Transparante achtergrond

 100% witte achtergrond

Style Shoots vertical techniek | Simple Shoot

Horizontal of Vertical StyleShoots fotostudio

De StyleShoots Horizontal studio brengt dus veel voordelen met zich mee, maar daarnaast heeft SimpleShoot ook de StyleShoots Vertical fotostudio. Deze StyleShoots studio is perfect voor het fotograferen van kleding. U kunt met de special mannequins, zowel dames- als herenkleding fotograferen met één druk op de knop. De achtergrond van de productfoto zal dan ook gelijk transparant zijn. Ook kunt u de productfoto’s in de door uw gewenste afmeting in pixels opslaan en direct voorzien van een 100% witte achtergrond. U maakt ook eenvoudig foto’s van de zijkant en de achterkant van de kleding. Hiermee kunt u de kleding optimaal in beeld brengen. De StyleShoots fotostudio’s zorgen dus voor genoeg mogelijkheden om uw producten goed op de foto te krijgen. De productfoto’s zijn perfect voor op een webshop, maar deze zijn ook te gebruiken voor bijvoorbeeld reclamemateriaal.

 100% witte achtergrond

 Transparante achtergrond

 Product optimaal in beeld

Jarenlange ervaring met diverse productfotografie technieken

Bij SimpleShoot bent u verzekerd van topkwaliteit productfoto’s. Deze productfoto’s kunnen wij voor u maken op verschillende manieren en met diverse technieken. Onze StyleShoots studio’s vallen daaronder en met deze technieken kunnen we veel producten goed in beeld brengen. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om zo’n fotostudio bij ons te huren tegen scherpe tarieven. Zo kunt u zelf uw productfoto’s maken met behulp van professionele fotoapparatuur en -software. Voor meer informatie over het huren van een StyleShoots of andere fotostudio kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen voor het laten maken van productfoto’s. Voor het maken of laten maken van productfoto’s bent u bij SimpleShoot dus aan het juiste adres!

USB stick meenemen | Simple Shoot

Zorg dat u een USB-stick of externe harde schijf meeneemt, zodat u de foto’s direct kunt opslaan en meenemen. We kunnen de foto’s ook via bijv. Wetransfer.com naar u mailen. In beide gevallen zijn de foto’s direct van u!