Techniek

Techniek

Packshots, 360 graden foto’s & animaties

Bekijk alle tarieven Neem contact op

Style Shoots horizontal | Productfotografie Simple Shoot
Style Shoots vertical techniek | Simple Shoot
Simple Shoot Arnhem | Productfotografie

Binnen 5 seconden

Door de geavanceerde technieken waarmee wij werken, lukt het al om een product binnen 5 seconden te fotograferen.

Direct te gebruiken

De foto’s en animaties zijn na het fotograferen direct te gebruiken. Zo kunt u zo snel mogelijk uw nieuwe producten aan uw klanten tonen.

Van schaduw voorzien

Bovendien kunt u de producten voorzien van een schaduw en u kunt een achtergrond naar keuze instellen.

Diverse technieken voor productfotografie bij SimpleShoot

Het online winkelen wordt steeds populairder en daarom zijn goede productfoto’s ook zeker niet te missen in een webshop. Door middel van productfoto’s is het de bedoeling om de bezoeker uw producten zo goed mogelijk te laten zien. In een winkel kan het product goed bekeken worden en deze mogelijkheid dient u in een webshop ook zo goed mogelijk waar te maken. Een bezoeker of klant moet dus op uw webshop de producten net zo goed kunnen beoordelen als in een fysieke winkel. Bij SimpleShoot kunt u terecht voor topkwaliteit productfotografie. Wij maken gebruik van verschillende technieken om zo de beste productfoto’s te kunnen maken. Van packshots tot 360 gradenfoto’s, het kan allemaal bij ons en dat tegen scherpe tarieven.

StyleShoots fotostudio’s en PackshotCreator voor de perfecte productfoto

Voor het maken of laten maken van uitstekende kwaliteit productfoto’s bent u bij SimpleShoot aan het juiste adres. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en daarnaast beschikken wij over diverse technieken voor het maken van productfoto’s en animaties. Zo maken wij gebruik van verschillende StyleShoots fotostudio’s. Met de StyleShoots Horizontal studio kunnen verschillende producten liggend worden gefotografeerd. De productfoto’s worden 100% vrijstaand en ze kunnen direct van een witte achtergrond worden voorzien. Daarnaast kunt u ook productfoto’s laten maken met onze StyleShoots Vertical fotostudio. Deze studio is perfect voor het fotograferen van kleding, door middel van een speciale mannequin kan kleding van alle kanten goed in beeld worden gebracht. Naast onze StyleShoots studio’s hebben we ook nog de PackshotCreator voor de kleinere producten. Hierin kunnen zowel productfoto’s als 360 graden foto’s en animaties worden gemaakt. De PackshotCreator is een lichtbox waar kleine producten in gefotografeerd kunnen worden, deze kunnen ook, in de meeste gevallen, gelijk met een witte achtergrond worden opgeslagen.

Jarenlange ervaring met diverse productfotografie technieken

Bij SimpleShoot zijn er dus veel verschillende mogelijkheden op het gebied van productfotografie. U kunt de productfoto’s laten maken, maar u kunt ook een van onze studio’s huren om zelf de foto’s te schieten. De productfoto’s die worden gemaakt door onze diverse technieken kunnen direct worden gebruikt. Zo kunt u de producten op uw webshop zo snel mogelijk tonen aan uw klanten en bezoekers. U kunt voor liggende of staande productfoto’s kiezen en daarnaast zijn 360 graden animaties ook de perfecte manier om uw producten te showen in uw webshop. Voor meer informatie over de verschillende technieken en mogelijkheden op het gebied van productfotografie kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, maar u kunt ook eenvoudig ons contactformulier invullen voor een snel antwoord. Daarnaast kunt u ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen, hierin wordt alles goed beschreven en duidelijk in kaart gebracht!

USB stick meenemen | Simple Shoot

Zorg dat u een USB-stick meeneemt of externe harde schijf, zodat u de foto’s direct kunt opslaan en meenemen. We kunnen de foto’s ook via bijv. Wetransfer.com naar u mailen. In beide gevallen zijn de foto’s direct van u!