Het positieve effect van 360 graden productfoto’s

Om de verkoop in een online webshop te stimuleren zijn goede productfoto’s van belang. Door de bezoeker alle producten goed te laten zien, kan deze beter een keuze maken. Daarnaast ziet de webshop er ook een stuk professioneler uit en zullen mensen sneller blijven hangen op de webshop. Om de producten nog beter in beeld te brengen kan er ook worden gekozen voor 360 graden foto’s. Dit is tegenwoordig steeds meer terug te zien in webshops en veel bezoekers zien dit als een groot voordeel. Het product kan van alle kanten worden bekeken en zo krijgt de bezoeker een goede indruk van het product. Zo wordt het maken van een keuze makkelijker en lijdt dit ook sneller tot een aankoop. Dit is dan weer een groot voordeel voor de verkoper om zo meer omzet te kunnen genereren.

Hoe worden 360 graden productfoto’s gemaakt?

Een 360 graden foto is een animatie van allemaal foto’s die samengevoegd zijn. Een product wordt van alle kanten gefotografeerd en als al deze foto’s achter elkaar worden gezet ontstaat er een 360 graden animatie. In de animatie wordt het hele product dan getoond doordat deze helemaal ronddraait. Zo zijn alle kanten van het product goed zichtbaar.

Bij SimpleShoot kunnen ook 360 graden productfoto’s worden gemaakt. Met de speciale PackshotCreator bijvoorbeeld. Hiermee kunnen topkwaliteit productfoto’s worden gemaakt die uiteindelijk worden samengesteld in een 360 graden animatie. In de PackshotCreator zit een handige draaischrijf die langzaam ronddraait, ondertussen worden er dan foto’s gemaakt van het product wat erop staat. Het is ook mogelijk om van grotere producten 360 graden foto’s te maken. Zo heeft SimpleShoot ook een groot draaiplateau in de studio. Deze werkt eigenlijk hetzelfde als de PackshotCreator alleen dan in het groot. We maken rondom 30 foto’s van een product als we een 360 graden animatie maken. De klant ontvangt zowel de animatie als ook de 30 losse foto’s!

Altijd duidelijke productfoto’s door de 360 graden animaties

Door te kiezen voor 360 graden productfotografie worden er duidelijke productfoto’s gecreëerd. Met deze foto’s kunnen bezoekers alle producten in een webshop goed bekijken. Zo wordt er gezorgd voor een professionele uitstraling en daarnaast zal een aankoop sneller zijn voltooid. Voor meer informatie over de 360 graden productfotografie van SimpleShoot kan er contact worden opgenomen met ons. Dit kan zowel telefonisch als via de mail en ook staat er meer informatie op de 360 graden foto pagina. De 360 graden productfoto’s kunnen zelf worden gemaakt, maar deze kunnen ook door ons worden gecreëerd. Voor een duidelijke prijsindicatie kan er eenvoudig online een offerte worden aangevraagd. Kies nu voor 360 graden foto’s om alle bezoekers te kunnen laten profiteren van de beste productfoto’s!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.*