Een hele kledingcollectie fotograferen

Om kleding in een webshop te kunnen verkopen dienen er goede productfoto’s op te staan. Op deze productfoto’s moet de kleding goed zichtbaar zijn, zodat de kleding goed beoordeeld kan worden door de bezoeker. Bij het kopen van kleding in de winkel kan het namelijk van alle kanten bekeken worden. Zorg ervoor dat deze winkelervaring zo goed mogelijk wordt toegepast in een online webshop. Voor het maken van productfoto’s dient u te beschikken over de juiste apparatuur. Een goede camera is belangrijk, maar dat niet alleen. Ook goede belichting en genoeg ruimte zijn van belang voor het maken van goede foto’s van de kleding. Beschikt u hier niet over? Dan kunt u altijd terecht bij SimpleShoot. U kunt bij ons terecht voor het laten fotograferen van een gehele kledingcollectie. Deze kunt u zelf fotograferen in een van onze studio’s, maar wij kunnen ook de foto’s voor u maken.

Productfoto’s van o.a. kleding, sjaals, sieraden, schoenen en meer

Er kunnen op verschillende manieren foto’s worden gemaakt van de kleding. Het ligt eraan wat voor soort kleding of accessoire het is, welke manier dan het beste kan worden toegepast. Kleding kan op verschillende manieren worden gefotografeerd. Zo kan de kleding op een platte ondergrond worden neergelegd. Het is belangrijk om hierbij de kleding goed neer te leggen zodat het gehele kledingstuk goed zichtbaar is. Voor het fotograferen van kleding is een paspop of mannequin het handigste om te gebruiken. Zo kan de kleding van alle kanten op de foto worden gezet en kan de bezoeker ook gelijk zien wat de pasvorm van de kleding is.

Schoenen, sieraden en andere accessoires kunnen ook op verschillende manieren worden gefotografeerd. Een ketting of sjaal kan bijvoorbeeld ook op een paspop worden gefotografeerd. Bij schoenen kan er gebruik worden gemaakt van een lichtbox of fotobox. SimpleShoot beschikt over zo’n handige lichtbox, deze wordt ook wel een PackshotCreator genoemd. Hierbij kunnen er foto’s van dichtbij worden genomen en van alle kanten. Zo komen de schoenen goed in beeld en kan de bezoeker de schoenen goed bekijken. Ook voor sieraden is de packshotcreator een handige tool om te gebruiken.

Voordelig de hele collectie laten fotograferen bij SimpleShoot

Er zijn dus verschillende manieren om kleding, sieraden, schoenen en accessoires te fotograferen en goed in beeld te brengen. Uw kledingcollectie kan ook worden gefotografeerd in een van onze StyleShoots studio’s. Wilt u graag meer informatie over het laten fotograferen van een gehele kledingcollectie, sieraden collectie of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een fotostudio bij ons huren zodat u zelf de productfoto’s kunt schieten. Hiervoor kunt u ook eenvoudig online een offerte aanvragen. Wij zien u graag terug in onze fotostudio!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.*