360 graden foto

360 graden foto

Optimale vertoning van uw producten

Bekijk alle tarieven Neem contact op

360 graden fotografie

Voor kleine én grote producten

GIF, Flash of HTML5

Inzoomen op het product mogelijk.

Animatie & losse foto's

Ontvang ook 30 losse foto’s in jpg formaat met witte achtergrond

360 graden animatie kleine producten

PackshotCreator

Met geavanceerde apparatuur van PackshotCreator zijn 360 graden foto’s eenvoudig te realiseren. Kleine producten met een afmeting tot 40x40x50cm worden op een draaiplateau in een lichtbox geplaatst. Vervolgens kunnen er van alle kanten productfoto’s gemaakt worden.

Met behulp van software wordt de 360 graden animatie direct in Gif, Flash of HTML5 gemaakt. Hierbij kunt u ook inzoomen op het product. Bij producten met voldoende contrast is het mogelijk om 360 graden foto’s te maken met een transparante achtergrond. Deze productfoto’s worden daarnaast voorzien van een 100% witte achtergrond.

U ontvangt naast de 360 graden animatie altijd 30 productfoto’s in jpg met een witte achtergrond!

360 graden animatie grote producten

Draaiplateau in studio

Ook van grotere producten is het mogelijk om 360 graden productfoto’s te maken. In de fotostudio worden de producten op een groot draaiplateau geplaatst en vervolgens rondom in kaart gebracht met 30 foto’s van het product. Van deze 30 foto’s wordt de animatie gemaakt die in het gewenste formaat opgeslagen kan worden.

U kunt ook kiezen voor een 90 graden animatie of 180 graden animatie. De productfoto’s die voor een 360 graden animatie gemaakt worden kunnen ook afzonderlijke als productfoto voor uw webshop of drukwerk gebruikt worden.

Selecteer een afbeelding voor de 360 graden animatie